Сигурен отдалечен достъп за домашен офис.

Защо VPN и Remote Desktop?


VPN или Virtual Private Networks може да Ви осигури криптация на информацията и сигурна, анонимна връзка. Друга причина за използването на VPN е да имате достъп до офисната мрежа от разстояние. Това може да Ви позволи да получите достъп до работната среда и файловата структура, намираща се във Вашия централен офис.
Remote Desktop от своя страна има една единствена цел - да позволи на човек да влезе в своя компютър, част от офисната мрежа и от разстояние да вижда графичния им интерфейс.

Каква антивирусна защита да изберем?


Система без антивирус е точно като къща с отворена врата. Отворена и незащитена врата ще привлече всички натрапници и взломници във Вашия дом. Ние препоръчваме продуктите на Comodo и ESET, защото сме се уверили в техните професионални качества. Те предлагат впечатляващ списък с усъвършенствани функции, които всеки един експерт ще оцени. Можете да се възползвате от преференциални условия за продуктите, заявявайки своя лиценз от фирма "Вижън Системс".
Антивирусна защита Comodo по време на пандемия - COVID-19

Comodo Endpoint Protection

Антивирусна защита ESET по време на пандемия - COVID-19

ESET Endpoint Protection

До какво води забавянето на належащи ъпдейти?


Всеки един софтуер в даден момент бива атакуван от хакерски атаки. Поради тази причина производителите както на софтуер, така и на хардуер пускат регулярни ъпдейти за сигурността на своите продукти. Липсата на отговорност за тяхното своевременно въвеждане във Вашите системи Ви излага на сериозен риск.

Имате нужда от постоянна и отговорна системна администрация?

Свържете се с нас
Ticket