Поддръжка на хардуер

Освен софтуерна поддръжка, Вижън Системс предлага и услуги за предотвратяването на дефекти във вашия хардуер, като оперативна памет, твърди дискове, процесори и т.н. При възникнала техническа неизправност, разполагаме със специализиран сервизен център и квалифицирани експерти, оборудвани да отстранят проблемите по вашата машина във възможно най-кратък срок.

Каква е зависимостта софтуер-хардуер?

Подобно на софтуерните актуализации, хардуерните такива позволяват корекция на известни уязвимости, разрешаване на конфликти с други устройства и добавяне на нови функции. Актуализирането на хардуер и устройства е по-сложно от актуализирането на софтуера. Повечето актуализации са специфични за устройството, както и за операционната система.

Независимо дали имате неработещ компютър, сървър, който продължава да се срива поради проблеми с паметта или устройства, които не могат да стартират, нашият екип за хардуерна поддръжка е готов да помогне.

Защо превантивните мерки са необходимост?

Навременните ремонти и ъпгрейди са нашите основни приоритети. Разполагаме със софтуер, следящ за повторяемост в натоварването на компютърните ви компоненти. Ежедневният мониторинг ни помага своевременно да предложим подмяна, надграждане или поправка.

Намаляване на разходите за компютърна техника

Качествената компютърна поддръжка спомага за удължаване на живота на вашите системи. Това в дългосрочен план намалява разходите ви по закупуване на компютърна техника.

Почистването на компютрите от прах и подмяната на термо компоненти са критична част от поддръжката. Редовната профилактика спомага за добрия топлообмен и намаляване на запушванията във важни за системата въздуховоди. По този начин се намаляват силния шум от вентилаторите, възможността за дефектиране на основни чипове и изгаряния на компоненти.

Предлаганите от Вижън Системс хардуерни услуги, включват:

  • Профилактика на компютърна техника
  • Асемблиране на компютърни системи
  • Добавяне и/или подмяна на компютърни компоненти
  • Ремонт на платки, букси, контролери и захранвания
  • И други

IT аутсорсинг на изключително високо ниво

Свържете се с нас, за да помогнем на бизнеса Ви да подобри своите процеси.

Ticket